/var/www/html/snowi/domains/snowi-storingsdienst.nl/public_html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Lampen en verlichting: meer dan praktisch!

 

Wat zou de wereld er anders uit hebben gezien als Thomas Edison de gloeilamp niet had uitgevonden. Dan waren we op kaarsen, olielampen en, natuurlijk, de zon aangewezen. De komst van de gloeilamp heeft ervoor gezorgd dat we als de zon onder is, alsnog onze “dag” kunnen voortzetten tot in de late uurtjes. Dit doen we aan de hand van moderne lampen en andere soorten verlichting.

 

Tegenwoordig is verlichting niet alleen praktisch, maar het maakt deel uit van het complete interieur van onze woning. De lampen en andere soorten verlichting die we aanschaffen moet wel passen bij de rest van de inrichting. Het kan ook zijn dat u een praktische oplossing zoekt voor uw garage of pas verbouwde badkamer, waarbij Tl-verlichting of spotjes uitkomst bieden.

 

SnoWi weet als geen ander hoe verlichting op de juiste manier geïnstalleerd moet worden en onze elektricien werkt het geheel uiteraard netjes af. Wij staan bekend om onze klantgerichte aanpak en geven u graag advies met betrekking tot elektra. Natuurlijk staan uw wensen centraal en wij proberen u hierin zo goed mogelijk tegemoet te komen. Open en eerlijk; dat is de sleutel tot een prettige klantrelatie. SnoWi is hét installatiebedrijf die ervoor zorgt dat u in een veilig en goed verlicht huis thuiskomt.

 

 

 

   

Energiebesparing met LED-verlichting

LED-verlichting maakt een spectaculaire ontwikkeling door. Dit komt door de toegenomen vraag naar steeds duurzamere en energiezuinige oplossingen. LED-verlichting maakt deze mogelijk en bespaart u... Lees meer...

Technisch installatiebedrijf

SnoWi Group is een toonaangevend installatiebedrijf op het gebied van elektrotechnische installaties, databekabeling en ICT... Lees meer...