/var/www/html/snowi/domains/snowi-storingsdienst.nl/public_html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Meterkast – Groepenkast – Stoppenkast

 

 

Voldoet uw meterkast aan de veiligheidsnormen?

De groepenkast is het belangrijkste onderdeel van uw elektrotechnische installatie, en het is daarom belangrijk dat deze geïnstalleerd wordt conform de laatste veiligheidsnormen. Als uw elektrische installatie niet aan deze normen voldoet kan dit gevaarlijke situaties in uw woning of bedrijf opleveren, bijvoorbeeld wanneer de spanning tijdens een stroomstoring niet op tijd wordt uitgeschakeld. 

 

 

 

 

De noodzaak van een aardlekschakelaar

Het is sinds 1975 verplicht om een aardlekschakelaar in uw groepenkast geïnstalleerd te hebben. Een aardlekschakelaar is een secundaire bescherming voor uw elektrische installatie die ervoor zorgt dat de groepenkast spanningsloos wordt zodra er lekstroom optreedt. Het Nederlands Normalisatie Instituut heeft gesteld dat er maximaal vier groepen achter een aardlekschakelaar geplaatst mogen worden.  

 


 

 

Het topmerk Hager

Het familiebedrijf Hager is opgericht in 1955 en is een grote en bekende naam binnen de elektrobranche. Dat is geheel terecht, aangezien Hager garant staat voor topkwaliteit. Hager richt zich op duurzaamheid: bijdragen aan het eco-efficiency en een betere leefomgeving. SnoWi is daarom ook erg trots om met deze pracht producten van hoogwaardige kwaliteit te mogen werken. 

 

 

SnoWi Storingsdienst: Erkend Installateur

De Nederlandse wet stelt dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties zonder gevaar moeten kunnen worden uitgevoerd. Dit wordt getoetst aan de hand van de Nederlandse Normalisatie normen, oftewel de NEN. 
 
SnoWi Storingsdienst is een erkend professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf en daarmee NEN 1010 en NEN 3140 gecertificeerd. Door deze certificeringen zijn onze elektriciens bevoegd om de keuring en inspectie van elektrische installaties uit te voeren. Aan ons is de taak om te controleren dat uw groepenkast voldoet aan de door het Nederlandse Normalisatie Instituut gestelde veiligheidseisen. 

 

 

 

 
Geen klus is ons te groot en wij geven u advies op maat. De intern opgeleide elektriciens van SnoWi nemen het gehele proces stap voor stap met u door zodat u volledig op de hoogte bent van de stand van zaken. Werkzaamheden en/of aanpassingen worden enkel gedaan met uw goedkeuring.  

 

SnoWi Klantenservice

          24uurs Elektro Hulp Dienst

 

24/7 tot uw dienst!