/home/snowigroup/public_html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Meterkasten vervangen of groepenkast uitbreiden?

 

Geen probleem!

Wij kunnen uw meterkast vervangen conform de installatie normen van deze tijd. Of het nu gaat om het vervangen van uw huidige meterkast of het uitbreiden van uw groepenkast? SnoWi Storingsdienst kan u daarbij zeker helpen. Volgens het advies van het Nederlands Normalisatie Instituut doet u er verstandig aan om een erkend elektricien in te schakelen bij het vervangen van uw meterkast.

 

De meterkast is het belangrijkste deel van de elektrotechnische installatie en daarom is het belangrijk dat deze conform de installatie normen van NEN 1010 is geïnstalleerd. De groepen in de groepenkast moeten goed verdeeld worden om overbelasting en piekspanning in de elektrotechnische installatie te voorkomen. Wij kunnen uw meterkast vervangen of uw groepenkast uitbreiden voor een aantrekkelijk all-in bedrag. Naast deze installatie kunnen wij ook gelijk uw meterkastcertificeren. Dit noemen wij een NEN 1010 woning Inspectie.

 

Een meterkast vervangen doet u niet 123!

Daarom willen wij u graag bij helpen. Wij kunnen u hulp bieden bij het maken van de juiste keuze van een geschikte meterkast. Hiervoor hoeven wij niet eens langs te komen. Door een foto te maken van uw huidige meterkast kunnen wij u per mail een gratis advies opmaat gegeven. Indien gewenst kunnen wij uitteraat een vrijblijvende offerte sturen voor het vervangen van uw meterkast.

 

Eén van onze sterkste punten is dat onze elektricien altijd met u meedenkt. Heeft u een nieuwe keuken gekocht? of een nieuwe huis gekocht of wilt u graag uw meterkast vervangen of laten uitbreiden? Onze vakbekwame elektricien geeft u een uitstekend advies op maat. U ontvangt vrijblijvend een passende offerte voor uw elektra klus.

 

Online groepkast kopen!!

Weet u al wat voor groepenkast u moet hebben en hoeveel groepen u nodig heeft? Dan kunt u ook via onze groepenkast webshop online uw nieuwe groepenkast bestellen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en het vervangen van de groepenkast.

 

Als u via onze groepenkast webshop een nieuwe groepenkast besteld, kunt u profiteren van een korting voor de keuring en inspectie. Wilt uw groepenkast zelf installeren en toch door ons laten keuren dan kunt u ook een beroep doen op één van onze inspectie modules. 

 

De meeste gestelde vragen over het vervangen en uitbreiden van groepenkast:

  • moet ik een erkend elektricien mijn groepenkast laten installeren?
  • hoeveel groepen heb ik in totaal nodig?
  • hoe worden de groepen in de groepenkast verdeelt? "groepsverdeling"
  • wat voor type groepenkast heb ik nodig? een één fase of een drie fase groepenkast?
  • mag de aardepin koppelen aan de waterleiding?
  • hoe kan ik zien of de aarde installatie goed is?
  • is mijn huidige groepenkast beveilig tegen blikseminslag?
  • wat is een meterkast certificering?
  • Mag ik zelf de zegels verbreken bij het installeren van een groepenkast?

 

 

Groepenkast vervangen of groepenkast uitbreiden Meterkast vervangen of meterkast uitbreiden Groepenkast installeren of groepenkast plaatsen

 

 

 Groepenkast kopen Groepenkast vervangen door een erkend elektricien

SnoWi Klantenservice

24uurs Elektro Hulp Dienst

Storingsdienst is 24/7 bereikbaar