/var/www/html/snowi/domains/snowi-storingsdienst.nl/public_html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Lekstroom

 

Het is alom bekend dat elektriciteit gevaarlijk is, maar wordt tot op de dag van vandaag regelmatig onderschat. Elektriciteit is namelijk niet te zien en als u geen elektrotechnisch inzicht hebt is het lastig om in te schatten of installaties en apparaten gevaarlijke situaties kunnen opleveren.

 

Wanneer een apparaat onder spanning staat komt er altijd wel iets van elektriciteit vrij. Dit wordt lekstroom genoemd, en kan ontstaan door een beschadiging aan het isolatiemateriaal van het apparaat óf aan het apparaat zelf. Lekstroom komt met name voor bij batterijen, transformators en kabels. Het mag duidelijk zijn dat het gebruik van dergelijke producten erg gevaarlijk kan zijn.

 

Hoewel lekstroom niet uit te bannen is, kan SnoWi er wél voor zorgen dat uw woning op elektrotechnisch gebied veilig is en voldoet aan de Nederlandse Normalisatie normen. Onze elektriciens zijn in het bezit van het prestigieuze NEN 1010-certificaat, wat gelijk staat aan veiligheid, kwaliteit en vakmanschap.

 

SnoWi is recht door zee en schuift niets onder stoelen of banken. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en ons team intern opgeleide elektriciens zal u juist informeren en optimaal adviseren. Buiten het feit dat wij kwaliteitsgericht te werk gaan, is dat het minste dat wij terug kunnen doen voor uw vertrouwen in SnoWi.