/var/www/html/snowi/domains/snowi-storingsdienst.nl/public_html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Elektrische kookplaat

 

De klassieke elektro kookplaat met vier kookzones komen we niet veel meer tegen. Meestal wordt een elektro kookplaat geleverd in combinatie met andere hittebronnen. Een plaat of spiraal wordt elektrisch verwarmd en geeft zijn hitte af aan de pan. Een elektrische kookplaat wordt langzaam warm en koelt langzaam af. De plaat reageert traag op aanpassingen van de warmte.

 

elektrische kookplaat

 

Niet meer van deze tijd

 

De traditionele elektrische kookplaat, met vier kookzones, komt niet veel meer voor. In de meeste gevallen wordt deze kookplaat geleverd in combinatie met andere hittebronnen. De spiraal of plaat wordt elektrisch verwarmd en geeft de hitte af aan de pan. Een elektrische kookplaat wordt langzaam warm en koelt langzaam af en reageert traag op de temperatuurverschillen.

 

Voor- en nadelen van een traditionele elektrische kookplaat

 

Over het algemeen zijn er meer nadelen dan voordelen aan een dergelijke kookplaat. Schoonmaken is een lastig klusje, kans op inbranden van etensresten en veel stroomverbruik (waardoor de plaat niet energiezuinig is).

 

SnoWi adviseert u graag

 

Wanneer u overweegt een nieuwe kookplaat aan te schaffen of uw oude te vervangen, raadt SnoWi u aan te kijken naar een inductie- of keramische kookplaat. De traditionele kookplaat is niet meer van deze tijd en daarom adviseren wij u te moderniseren. Daarnaast kunnen wij uiteraard uw elektrische kookplaat, keramische kookplaat, inductiekookplaat of gasfornuis voor u aansluiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

 

perilex aansluiten

 

Elektricien nodig? Of wilt u een second opinion?

Bent u thuis aan te klussen en komt u er niet meer uit? Of heeft u een huis gekocht en wilt dat opknappen? U wilt nieuwe lampen hangen in uw woning? Onze elektricien staat graag voor u klaar om u te... Lees meer...

Bouwen en verbouwen met onze elektricien

Heeft u een nieuwe keuken gekocht en moeten er extra groepen komen voor de oven en vaatwasser? Of gaat u verbouwen en heeft u een elektricien nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij komen... Lees meer...