/var/www/html/snowi/domains/snowi-storingsdienst.nl/public_html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php
STROOMSTORING EINDHOVEN – VELDHOVEN

STROOMSTORING EINDHOVEN – VELDHOVEN

woensdag, 02-02-2011

 

Ruim drieduizend adressen in de Eindhovense nieuwbouwwijk Meerhoven en in een deel van Veldhoven hebben woensdag tot kwart over acht ’s avonds zonder stroom gezeten. Een half uurtje later heeft Endinet de openbare verlichting weer ingeschakeld.

 

De problemen begonnen al rond 13.00 uur. De storing deed zich vooral voor in Grasrijk en Waterrijk, delen van Meerhoven.

Het probleem ontstond toen bij graafwerkzaamheden op de Heistraat en de Kruisstraat in Veldhoven twee kabels kapot werden getrokken. Het leidde tot problemen bij bewoners, die ineens zonder stroom kwamen te zitten. Ook McDonald’s had er last van: de McDrive in Veldhoven was uren dicht.

Endinet is met man en macht bezig geweest om de grote stroomstoring in Meerhoven en een deel van Veldhoven te verhelpen.

 

Toen de stroomstoring werd opgelost hadden veel mensen problemen met de elektriciteit i.v.m. de onverwachte piekspanningen. SnoWi Storingsdienst heeft samen met andere partners veel huishoudens kunnen helpen om de elektriciteit weer in de goede conditie te brengen.

 

Zie ook!