Erkend elektricien

Erkend Elektricien

Ons team bestaat uit NEN 1010 gecertificeerde elektriciens, en mede hierdoor kunnen wij u verzekeren dat al uw elektra problemen op relatief korte termijn succesvol worden afgehandeld. Het is vanzelfsprekend dat de elektriciens van SnoWi werken volgens de NEN 1010 en NEN 3140 installatienormen.

SnoWi werkt uitsluitend met intern opgeleide elektriciens

Buiten het feit dat wij over de kennis en het vakmanschap beschikken, zijn wij er voor u; de klant. SnoWi staat bekend om zijn klantgerichte aanpak en dienstverlening. Wij zijn ervan overtuigd dat transparantie de sleutel is tot een prettige en langdurige klantrelatie. Vandaar dat SnoWi u als klant graag helder adviseert en juist informeert. Samen doorlopen wij het proces stap voor stap zodat u precies weet waar u aan toe bent.

kwaliteit

SnoWi staat garant voor kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid omtrent uw elektrische installatie. Wij zorgen ervoor dat uw elektra problemen worden verholpen en dat u een lach op uw gezicht heeft wanneer wij vertrekken naar de volgende klus!

Bekijk onze

Veelvoorkomende storingen en FAQ

Hier vindt u een overzicht van veelvoorkomende storingsmeldingen die dagelijks bij ons binnenkomen, zoals aardlekstoringen, kortsluitingen, overbelasting en  doorgeslagen zekeringen. Lees voor meer informatie onze pagina!

“Veelvoorkomende storingen”