Over ons

SnoWi Storingsdienst

SnoWi Storingsdienst is een onderdeel van SnoWi Group en houdt zich voornamelijk bezig met het verlenen van ondersteunende service bij calamiteiten voor elektrotechnische installaties. Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar om u te helpen met alle soorten elektrotechnische storingen, zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Onze Diensten
 • Storingsdienstmodule: Bij calamiteiten kunt u gebruik maken van onze storingsdienstmodule voor een snelle en efficiënte oplossing. Wij zorgen ervoor dat er binnen één tot twee uur een professional bij u langskomt.
 • Onderhoud en Inspectie: Naast het verhelpen van storingen bieden wij ook onderhouds- en inspectiediensten aan om ervoor te zorgen dat uw installatie altijd in optimale staat verkeert.
 • Nieuwe Installaties: Wij kunnen ook nieuwe elektrotechnische installaties aanleggen en certificeren volgens de geldende normen.
 • Certificering: SnoWi Storingsdienst is NEN 1010 en NEN 3140 gecertificeerd, wat betekent dat wij uitgebreide inspecties mogen uitvoeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
Onze Werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit drie onderdelen: vakmanschap, transparantie en klantgerichtheid. Wij zorgen ervoor dat elke klant de best mogelijke service ontvangt door:

 • Vakmanschap: Onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste certificeringen om elke klus professioneel en efficiënt uit te voeren.
 • Transparantie: Wij hanteren duidelijke en eerlijke prijzen zonder verborgen kosten. U weet altijd waar u aan toe bent.
 • Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet.
Voordelen van SnoWi Storingsdienst
 • 24/7 Bereikbaarheid: Wij zijn altijd beschikbaar, ongeacht het tijdstip of de dag van de week.
 • Snelle Reactietijd: Bij spoedgevallen zorgen wij ervoor dat er binnen één tot twee uur een professional bij u is.
 • Deskundig Advies: Na het verhelpen van de storing geven wij u advies over hoe u toekomstige problemen kunt voorkomen.
 • Garantie: Wij bieden garantie op al onze werkzaamheden, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid.
Contact

Heeft u te maken met een elektrotechnische storing of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 085-0160003 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij staan u graag te woord!

young-man-engineer-making-program-analyses

Ons werkgebied

Wij zijn actief in een groot deel van Nederland.

Ons team staat klaar, dat is bekend. Ervaren elektriciens, erkend en snel, Verhelpen uw storing, dat doen zij wel. Met onze 24-uurs service, dag en nacht, Staat er altijd een vakman op wacht. Ook ’s nachts of in het weekend, zonder zorgen, Verhelpen wij uw problemen, ook in de vroege morgen. Bij SnoWi weet u het zeker, U krijgt een vakman, een echte streber.

NL Kaart 2

Bekijk onze

Veelvoorkomende storingen en FAQ

Hier vindt u een overzicht van veelvoorkomende storingsmeldingen die dagelijks bij ons binnenkomen, zoals aardlekstoringen, kortsluitingen, overbelasting en  doorgeslagen zekeringen. Lees voor meer informatie onze pagina!

“Veelvoorkomende storingen”