Onze diensten

Installeren van tuinverlichting

SnoWi; de helpende hand bij het installeren van tuinverlichting

Gaat u de tuin onder handen nemen? Dan is het verstandig om uw elektriciteitsplan van tevoren gereed te hebben, mocht u tuinverlichting willen installeren. Bij het installeren van tuinverlichting raden wij u aan gebruik te maken van verlichting die werkt op 12Volt. Hierdoor bespaart u energie in tegenstelling tot verlichting van 220Volt. U heeft wel een transformator nodige wanneer u netstroom van 220Volt naar 12Volt om wilt vormen.

Wilt u nóg meer energie besparen? Dan kunt u overwegen om de buitenverlichting door middel van een dag- en nachtsensor te laten regelen. Zodra de avond valt wordt de verlichting pas ingeschakeld, en is daardoor zeer energiebesparend.

SnoWi is expert op het gebied van tuinverlichting aanleggen. Onze elektricien zorgt er voor dat alles, geheel naar uw wensen, geïnstalleerd wordt. Op deze manier bent u helemaal klaar voor de zomer zodat u uw vrienden en familie kunt uitnodigen voor een heerlijke barbecue en tot in de late uurtjes, goed verlicht natuurlijk, na kan tafelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om u te adviseren en ondersteunen bij de aanleg van tuinverlichting? U kunt contact met ons opnemen via 085-0160003. U kunt ook het online opdrachtformulier invullen.

Vragen of hulp nodig?

Neem contact met ons op

Wij sturen bij spoed direct een erkend elektricien bij je langs.

Heeft u een opdracht?

Vul vrijblijvend ons opdrachtformulier in

Opdrachtformulier