Onze diensten

Hulp bij verbouwing of renovatie

SnoWi biedt u hulp bij verbouwing of renovatie

Een verbouwing of renovatie vergt veel energie en kost behoorlijk wat geld. SnoWi Elektrotechniek adviseert u graag bij het opstellen van het elektraplan en bekijkt samen met u de mogelijkheden omtrent uw elektrische installatie. Bij voorkeur starten wij onze samenwerking vóór dat de verbouwing of renovatie in gang wordt gezet.

Door voortijdig na te gaan wat uw wensen zijn stelt dit ons in staat zonder problemen de elektriciteitsleidingen aan te leggen en kunnen we precies inventariseren welke materialen nodig zijn. Zo hoeft u geen onnodige en onvoorziene kosten te maken: dat scheelt!

SnoWi levert en plaatst complete elektrotechnische installaties voor woning- en villabouw, ongeacht of dit een nieuwbouwproject betreft of dat uw huidige woning wordt gerenoveerd. Ieder project dat SnoWi aanneemt wordt stap voor stap met u doorgenomen en geheel aan de hand van uw wensen vakkundig uitgevoerd. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde materialen en waarborgen daarmee de veiligheid van uw elektrische installatie.

Bent u reeds aan een verbouwing begonnen en op zoek naar een betrouwbare partij als sparringpartner? SnoWi gaat graag samenwerkingen aan waarbij wij onze expertise kunnen uitwisselen.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of advies omtrent uw verbouwing? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk via 085-0160003. U kunt ook ons online opdrachtformulier invullen.

Vragen of hulp nodig?

Neem contact met ons op

Wij sturen bij spoed direct een erkend elektricien bij je langs.

Heb je een opdracht?

Vul vrijblijvend ons opdrachtformulier in

Opdrachtformulier