Onze diensten

Installeren van LED verlichting

Wat is lED verlichting

LED is de afkorting van de term Light Emitting Diode. Ledverlichting geef licht als er elektrische stroom in de doorlaatrichting wordt gestuurd. De belangrijkste voordelen van LED verlichting zijn het lage stroomverbruik, de lage warmteontwikkeling en de lange levensduur. Een LED gaat bijvoorbeeld 50 keer langer mee dan een gewone gloeilamp.

LED verlichting verbruikt minder stroom, waardoor u behoorlijk kunt besparen op de jaarlijkse energiekosten. De investering in LED verlichting heeft u namelijk binnen een paar jaar terugverdiend. Deze vorm van verlichting is erg interessant voor bedrijven, aangezien u grote oppervlaktes kunt verlichten tegen relatief laag energieverbruik.

Voor de particulier worden er overigens continue armaturen op de markt gebracht zodat er in uw woning, naast energiebesparing, ook een bijzondere sfeer te creëren is.

Het installeren van LED verlichting

Ledverlichting installeren is niet ingewikkeld, maar om optimaal gebruik te kunnen maken van bijvoorbeeld bedieningspanelen of dimmers is het verstandig om een professional in de arm te nemen. SnoWi Elektrotechniek is een betrouwbare partij waarbij kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid voorop staan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ledverlichting en hoe SnoWi u hierbij kan ondersteunen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 085-0160002. U kunt ook ons online opdrachtformulier invullen.

Vragen of hulp nodig?

Neem contact met ons op

Wij sturen bij spoed direct een erkend elektricien bij je langs.

Heeft u een opdracht?

Vul vrijblijvend ons opdrachtformulier in

Opdrachtformulier