Onze diensten

Groepenkast vervangen

Is uw groepenkast aan vervanging toe? Geen probleem!

SnoWi is een betrouwbare partij om in de arm te nemen wanneer uw groepenkast vervangen moet worden. Onze elektricien zorgt ervoor dat uw installatie conform de hedendaagse NEN 1010-normen wordt geïnstalleerd. Wilt u uw elektrische installatie laten uitbreiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. SnoWi Storingsdienst werkt enkel samen met erkende elektriciens en intern opgeleide professionals, en waarborgen daarmee de veiligheid en kwaliteit van uw groepenkast.

Het belangrijkste onderdeel van de elektrotechnische installatie is de welbekende groepenkast. Om uw de veiligheid te waarborgen moet de installatie geïnstalleerd zijn aan de hand de gestelde NEN 1010-normen. De groepen moeten namelijk op de juiste manier verdeeld worden zodat overbelasting en piekspanning voorkomen kunnen worden. Naast het installeren van groepenkasten mogen onze NEN 1010 en NEN 3140 gecertificeerde elektriciens ook woning- en bedrijfsinspecties uitvoeren. SnoWi werkt vanuit aantrekkelijke all-in tarieven, waardoor u niet voor onvoorziene financiële verassingen komt te staan.

Een groepenkast vervangen is nog niet zo simpel

Een groepenkast vervangen is lastige klus, maar wij helpen u graag een handje! SnoWi staat bekend om zijn klantgerichte aanpak en zal u altijd volledig informeren en optimaal adviseren. Voor advies hoeft u geen afspraak te maken. U kunt bijvoorbeeld een foto maken van uw groepenkast en naar ons toe te sturen per e-mail. Onze helpdesk geeft u vervolgens een terugkoppeling. Indien gewenst kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opmaken.

SnoWi is erg trots op zijn NEN gecertificeerde elektriciens. Zij staan op 24 uur, zeven dagen per week voor u klaar. Bij spoedgevallen zorgt onze meldkamer ervoor dat er binnen één uur een specialist uit uw regio bij u voor de deur staat. Transparantie is de sleutel tot een prettige klantrelatie, vandaar dat onze erkende elektriciens stap voor stap het proces met u doornemen. Vragen staat vrij: u bent onze prioriteit.

Online groepenkast kopen!

Weet u al wat voor type groepenkast u geïnstalleerd wilt hebben? En hoeveel groepen u in uw woning of bedrijf nodig heeft? Dan kunt u via onze webshop online een bestelling plaatsen. Onze prijzen zijn inclusief btw en het vervangen van de installatie. Daarnaast kunt u profiteren van een mooie korting op een van onze inspectiemodules:

 • NEN 1010 woninginspectie
 • NEN 3140 bedrijfsvoeringinspectie

De meest gestelde vragen omtrent groepenkast vervangen

De meeste gestelde vragen over het vervangen en uitbreiden van groepenkast:

 • Moet ik een erkend elektricien mijn groepenkast laten installeren?
 • Hoeveel groepen heb ik nodig?
 • Hoe worden de groepen in de groepenkast verdeelt?
 • Wat voor type groepenkast heb ik nodig? een één fase of een drie fase?
 • Mag ik de aardepin koppelen aan de waterleiding?
 • Hoe kan ik zien of de aarde installatie goed in elkaar zit?
 • Is mijn huidige groepenkast beveiligd tegen blikseminslag?
 • Wat is een groepenkastcertificering?
 • Mag ik zelf de zegels verbreken bij het installeren van een groepenkast?

Vragen of hulp nodig?

Neem contact met ons op

Wij sturen bij spoed direct een erkend elektricien bij je langs.

Heb je een opdracht?

Vul vrijblijvend ons opdrachtformulier in

Opdrachtformulier