/var/www/html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Bewegingsmelder

 

Een bewegingsmelder is voorzien van sensor die op beweging reageert. Door middel van elektrische stroom krijgt de sensor een signaal door waardoor een lamp, flitser of alarm ingeschakeld wordt.

 

Deze sensors zijn geïntegreerd in inbraakdetectiesystemen, maar worden ook gebruikt om kosten te besparen bij straatverlichting, automatische deuropeners of bijvoorbeeld roltrapactivatie in warenhuizen. In publieke ruimtes worden bewegingssensoren gebruikt omdat er veel mensen naar binnen en buiten lopen. Op deze manier blijft het energiegebruik laag. Buiten deze schoolvoorbeelden zijn er soortgelijke sensors terug te vinden in gamesystemen en smartphones.

 

Het is vanzelfsprekend dat een bewegingsmelder goed moet worden afgesteld om te functioneren. SnoWi staat bekend om zijn toegankelijkheid. Zijn er onduidelijkheden? Schroom dan niet om het aan onze elektricien te vragen. Kwaliteit staat niet alleen voor onze diensten, maar ook voor onze persoonlijke aandacht die wij u bieden. SnoWi vind het belangrijk om u zo volledig mogelijk te informeren en vandaar dat wij u juist willen informeren en optimaal adviseren.