/var/www/html/snowi/domains/snowi-storingsdienst.nl/public_html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Moet een magnetron op een aparte groep worden aangesloten?
 

De magnetron is een revolutionair apparaat dat onmisbaar is in de keuken. Het warmt producten in enkele seconden op en ontdooit. Ideaal wanneer u weinig tijd heeft. Een standaard magnetron heeft een maximaal vermogen van ongeveer 900 Watt. Dit vermogen wordt in een korte tijd verbruikt bij het ontdooien en opwarmen en relatief gezien verbruikt een magnetron niet te veel energie. Het is daarom over het algemeen niet nodig een magnetron op een aparte groep aan te sluiten. Heeft u een combimagnetron? Dan wordt dit ten zeerste aangeraden.  

 

 


 


Witgoed innovatie maakt grote sprongen en er worden continue apparaten uitgevonden om ons dagelijkse leven te makkelijker te maken. Genoeg apparaten om uit te kiezen, maar is uw elektrische installatie aangepast voor zoveel energieverbruik van deze tijd? Of heeft u nog een oude groepenkast uit de jaren ’70 of ’80? De elektriciens van SnoWi kunnen dit haarfijn voor u nagaan door middel van een NEN 1010 woninginspectie. Tijdens de inspectie bekijken wij de groepenverdeling, welke apparaten hierop zijn aangesloten en geven u advies daar waar nodig. 
 

 

Wilt u meer weten over de verdeling van uw groepenkast of welke elektrische apparaten op een aparte groep moeten worden aangesloten? Neem dan gerust contact op met een van onze erkende elektriciens op voor meer informatie. U kunt ook ons online storingsdienstformulier invullen met uw vraag, waarna onze helpdeskmedewerker z.s.m. contact met u opneemt.  

Denk aan uw eigen veiligheid!

Wanneer u van plan bent om te gaan klussen met elektriciteit, denkt u dan aan uw eigen veiligheid. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie om veilig met elektriciteit om te gaan.... Lees meer...