/var/www/html/snowi/domains/snowi-storingsdienst.nl/public_html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Hoe kunt u stroomstoring verhelpen?

 


U komt zonder stroom te zitten; wat vervelend. En nu? U kunt op onderzoek uitgaan. Heeft de hele straat last van deze storing, of alleen u? Hieronder kunt u lezen hoe u dit probleem kunt verhelpen. 

 


Stroomstoring opsporen en verhelpen
 

Zit alleen ú zonder elektriciteit is dit vaak zelf op te lossen. Waarschijnlijk is er sprake van een doorgeslagen zekering of een omgeslagen aardlekschakelaar dat veroorzaakt is door het gebruik van te veel apparaten op hetzelfde moment. U lost het probleem op door de zekering te vervangen en de aardlekschakelaar terug te zetten.  
 


Probeer na te gaan welk apparaat de storing veroorzaakt en zorg dat alle stekkers die op de doorgeslagen groep zijn aangesloten uit de stopcontacten verwijderd zijn. Een voor een stopt u ze er weer in. Zodra de zekering springt weet u welk apparaat de overbelasting veroorzaakt. 

 

 

 


 

Niet alleen u, maar ook de buren!

 
Als de stroom in uw straat is uitgevallen is het waarschijnlijk een netwerkprobleem, wellicht door veroorzaakt door kortsluiting. In dit geval kunt het beste contact opnemen met uw netwerkbeheerder. Het kan overigens geen kwaad even geduld te hebben. Dergelijke storingen zijn snel bekend bij de beheerder en worden zo snel mogelijk verholpen. 


 

SnoWi staat tot uw dienst

 
Heeft u dringend hulp nodig? De meldkamer van SnoWi is 24/7 bereikbaar via onderstaand storingsdienstnummer. Binnen één uur sturen wij een erkend elektricien bij u langs tegen een vast tarief, ongeacht in welke regio u zit. Dit is mogelijk omdat SnoWi meerdere vestigingen heeft in Nederland, en daarmee een begrip binnen de elektrobranche.

Referenties

  • Stroomstoring

Referenties

  • Stroomstoring

Storingsdienst Noord-Brabant

Heeft u thuis, op kantoor of in de werkplaats een technische storing en bent u woonachtig of gevestigd in Noord-Brabant? Bel direct SnoWi Storingsdienst. Bij urgente storingen staan de elektricien... Lees meer...