/var/www/html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Dimmers

 

Een dimmer is een draai- of schuifschakelaar waarmee je de spanning kunt regelen. We kennen allemaal dat moment wanneer we ’s avonds op het punt staan van huis te vertrekken voor een etentje met vrienden. Een onverlicht huis kan mogelijk ten prooi vallen aan inbrekers. Daarom laten we meestal een of twee lampen aan, zodat de indruk wordt gewekt dat er iemand thuis is.

 

Een dimmer kan erg handig zijn aangezien u slechts met een enkele draai aan de schakelaar de licht intensiteit verzwakt. Het voordeel hiervan is dat het stroomverbruik in uw woning daalt en daardoor de levensduur van de lampen stijgt. Daarnaast geeft het gelige licht een warme sfeer. Wist u trouwens dat Tl-buizen en spaarlampen in de meest gevallen juist niét gedimd kunnen worden? Of dat LED en Hallogeen spotjes meestal een transformator nodig hebben als je deze wilt dimmen?

 

SnoWi is sinds 2005 uitgegroeid tot een begrip binnen de elektrobranche. Ons bedrijf heeft professionals in dienst die eveneens jarenlange praktijkervaring hebben opgedaan in de elektrotechniek en beschikken over de juiste vakkennis. Onze elektriciens kijken samen met u naar wat uw wensen zijn en hoe wij deze voor u kunnen realiseren. Om hoeveel dimmers het gaat maakt niet uit; SnoWi streeft naar perfectie.