/var/www/html/snowi/domains/snowi-storingsdienst.nl/public_html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Lichtsensor

 

Wat is een lichtsensor?

 

Daar waar de bewegingsmelder reageert op beweging, meet een lichtsensor de hoeveelheid buitenlicht. Meet de sensor te weinig licht? Dan wordt de verlichting automatisch ingeschakeld. Dit is erg handig als u in het donker thuis komt. Zo hoeft niet te zoeken naar een schakelaar of dimmer. Daarnaast kunt u de lichtbron niet vergeten uit te zetten aangezien dit automatisch gebeurd wanneer de lichtgevoelige weerstand te weinig licht opvangt. Hierdoor bespaart u veel energie.

 

Zoals u ziet kent een lichtsensor alleen maar voordelen. Als gerenommeerd installatiebedrijf is SnoWi een prima keuze als u op zoek bent naar een betrouwbare partij die een of meerdere lichtsensors voor u kan aansluiten. Wij staan garant voor goed geplaatste en afgestelde sensoren, geheel afgestemd op uw wensen.

 

Daarnaast staan onze NEN gecertificeerde elektriciens u graag te woord om andere, elektrotechnische, opties en aanpassingen omtrent uw installatie te bespreken. SnoWi wilt u graag inzicht geven in het proces dat doorlopen wordt, zodat u weet waar u aan toe bent. Door u nauw te betrekken bij de werkzaamheden scheppen SnoWi en u een hechte band waar we in de toekomst op kunnen bouwen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.