/var/www/html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Zonne-energie

 

Zonne-energie is de afgelopen jaren erg populair geworden. Men wordt zich steeds bewuster van het gebruik van milieuvriendelijke energiebronnen. Naast dat er behoorlijk wat geld bespaart kan worden heeft u in een aantal gemeentes recht op een subsidie wanneer u zonnepanelen of -zonneboiler laat plaatsen.

 

Zonnepanelen zetten het licht direct om in elektriciteit, waarbij het overschot aan opgewekte stroom eenvoudig aan het elektriciteitsnet kan worden geleverd. In ruil hiervoor krijgt u een terugleveringsvergoeding van uw energieleverancier. Woont u onder een gedeeld dak? Dan is het mogelijk om met een Vereniging van Eigenaren (VVE) zonnepanelen te laten installeren. Door middel van een stroomverdeler kan een VVE het maximale financiële rendement uit de zonnepanelen halen. Daarnaast kunt u zich aansluiten bij een coöperatie die collectief gebruik maakt van zonnepanelen, zoals een school of sporthal.

 

Voordat u de aanschaf van Zonnepanelen overweegt is het verstandig om te na te gaan welk type groepenkast u in huis heeft. Onze elektricien inspecteert uw elektrische installatie en zal daar waar nodig aanpassingen verrichten waaronder het plaatsen van een omvormer, zodat de groepenkast geschikt is voor het aansluiten van de Zonnepanelen en/of boilers.

 

Bij SnoWi zijn we er ons van bewust dat het plaatsen van Zonnepanelen een behoorlijke investering is, vandaar dat wij efficiënt en nauwkeurig te werk gaan. Ons team bestaat uit professionals die zeer bedreven zijn op het gebied van elektra en maken het aansluiten van uw milieuvriendelijke energiebron zo makkelijk mogelijk.