/var/www/html/snowi/domains/snowi-storingsdienst.nl/public_html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Gasfornuis

 

Op gas koken is de meest bekende kookvorm en deze vorm blijft in Nederland zeer populair. Gas heeft een directe overbrenging van hitte op de pannen, maar koken met een open vlam kent uiteraard ook risico’s. Er zijn een aantal duidelijke punten die in het voordeel spreken van gas. De warmte is doorgaans zeer goed te regelen, waardoor je veel minder kans loopt op aangebrand eten. Bovendien vereist gas geen speciale pannen, zoals bijvoorbeeld bij koken op inductie.

 

In de meeste keukens is een gasleiding aanwezig, zodat je bij het aansluiten van je kookplaat geen ingrijpende aanpassingen hoef te doen zoals het aanleggen van een aparte elektriciteitsgroep. Kies je voor een vrijstaande kookplaat i.p.v. inbouw dan heb je met gas een ruim aanbod.

 

gasfornuis

 

Modernisering van het gasfornuis

 

De ontwikkeling van gaskookplaten gaat zeer snel. Tegenwoordig zijn er mooie gaskookplaten van glas, roestvrijstaal en aparte designs die een sieraad zijn in de keuken. Op veel gaskookplaten vind je een wokbrander waar je perfect op kunt wokken. Een wokbrander levert een vermogen van ongeveer 4000 watt of meer. De wokbrander zit soms in het midden en soms aan de zijkant van de kookplaat.

 

SnoWi vervangt en installeert uw kookplaat

 

Bent u toe aan een nieuw gasfornuis of wilt u deze laten vervangen door een moderne inductiekookplaat of keramische kookplaat? Dan bent u bij SnoWi aan het juiste adres. Wij zorgen dat u naar hartenlust kunt koken nadat onze erkende elektricien bij u langs is geweest. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met de SnoWi helpdesk.

Elektricien nodig? Of wilt u een second opinion?

Bent u thuis aan te klussen en komt u er niet meer uit? Of heeft u een huis gekocht en wilt dat opknappen? U wilt nieuwe lampen hangen in uw woning? Onze elektricien staat graag voor u klaar om u te... Lees meer...

Installatienormen NEN 1010

De NEN 1010 norm bevat veiligheidsbepalingen voor de laagspanningsinstallaties. Deze norm wordt uitgegeven door het Nederlands Normalisatie-instituut en is samengesteld door de normalisatiecommissie... Lees meer...