/var/www/html/snowi/domains/snowi-storingsdienst.nl/public_html/wp-content/themes/snowi-storingsdienst.nl/page.php

Keramische kookplaat

 

Hoe werkt een keramische kookplaat?

 

Een keramische kookplaat maakt gebruik van halogeenstralers, elektrische infrarood- of verwarmingselementen. De spiralen die onder keramische glasplaat geplaatst zitten worden verwarmd en gloeien rood op als ze heet zijn. Op de glasplaat staan de kookzones aangegeven door middel van cirkels. De grootte van de cirkel geeft aan hoe groot de pan mag zijn die je op de betreffende spiraal mag plaatsen.

 

 

keramische kookplaat

 

 

Voor- en nadelen van een keramische kookplaat

 

Dit type kookplaat goed schoon te houden en de aanschafprijs valt mee. Echter, een groot nadeel is dat de keramische kookplaten niet energiezuinig zijn. Daarnaast worden de platen langzaam warm, en het duurt lang voordat ze zijn afgekoeld. Ten slotte valt de temperatuur niet nauwkeurig te regelen en het is noodzakelijk dat de kookplaat op een aparte groep moet worden aangesloten.

 

SnoWi helpt u graag een handje!

 

De technici van SnoWi zijn zeer ervaren met het installeren van kookplaten. Als u uw nieuwe kookplaat wilt laten installeren door een vakman bent u bij SnoWi aan het juiste adres. Wilt u het toch liever zelf doen? Dan kunt u altijd beroep doen op onze erkende elektriciens die u graag adviseren en met u meekijken. Andere vragen of meer informatie? U kunt contact opnemen via 085060002.

Technisch installatiebedrijf

SnoWi Group is een toonaangevend installatiebedrijf op het gebied van elektrotechnische installaties, databekabeling en ICT... Lees meer...